V6 Cup towed off track no 12V power - LotusTalk - The Lotus Cars Community
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 2 (permalink) Old 06-03-2019, 04:03 PM Thread Starter
Registered User
 
WinterMiles's Avatar
 
Join Date: Feb 2019
Location: Orlando, Fl. Area
Posts: 13
Garage
V6 Cup towed off track no 12V power

I was towed off the track at Barber Motorsports in Alabama Sunday. Motor just shut off and I had no electric 12V power, like the green isolator battery switch was pushed. I checked volts at the battery and had 13 volts at the battery side of the isolator unit. The isolator unit other terminal had no volts. After the car set for 30 minutes the other isolator terminal had power and the car cranked up. Has anyone else had problems with the battery isolator unit or could the problem be elsewhere?

Thanks Lee
WinterMiles is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 2 (permalink) Old 07-09-2019, 01:27 AM
Registered User
 
Join Date: Sep 2018
Location: australia
Posts: 16
the "clutch" on the nose of the alternator is a known problem. the alt stops turning when they fail
terryob is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

  LotusTalk - The Lotus Cars Community > Lotus Discussions > Lotus Exige

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the LotusTalk - The Lotus Cars Community forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in











Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome