Clamshell mounts in the hatch area, where? - LotusTalk - The Lotus Cars Community
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 5 (permalink) Old 06-12-2019, 06:00 PM Thread Starter
Registered User
 
Join Date: Dec 2018
Location: Atlanta
Posts: 56
Clamshell mounts in the hatch area, where?

For the life of me I cannot find where the Clamshell mounts in the hatch area.
I have the shop manual but the picture is tilted and doesn't show excatly where.

I have a US car and the wiper motor was just replaced. I've seen that it supposed to attach to that bracket?

Also does anyone have pictures of their hatch area, as I think the brake fluid reservoir(?) is installed under the clamshell holes.

Thanx.
chrislynn5 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 5 (permalink) Old 06-13-2019, 03:03 AM
Registered User
 
2011 chrome orange's Avatar
 
Join Date: Jul 2011
Posts: 2,026
Does this help?

The front clam does not attach to the wiper motor, but does have two screws securing the windshield washer fluid filler neck.
Attached Images
   
2011 chrome orange is offline  
post #3 of 5 (permalink) Old 06-14-2019, 05:41 PM Thread Starter
Registered User
 
Join Date: Dec 2018
Location: Atlanta
Posts: 56
it has to attach to the wiper motor or something on the body or the clamshell vibrates really bad. The shop manual shows the clamshell attaching in the hatch area...

Thanx for the pictures that does help.

Here's the state of mine. I thought it attached to the wiper motor at the arrows, on one of them?
Attached Images
 
chrislynn5 is offline  
 
post #4 of 5 (permalink) Old 06-15-2019, 02:55 AM
Registered User
 
2011 chrome orange's Avatar
 
Join Date: Jul 2011
Posts: 2,026
Quote:
Originally Posted by chrislynn5 View Post
it has to attach to the wiper motor or something on the body or the clamshell vibrates really bad. The shop manual shows the clamshell attaching in the hatch area...

Thanx for the pictures that does help.

Here's the state of mine. I thought it attached to the wiper motor at the arrows, on one of them?
See your other thread for my reply... https://www.lotustalk.com/forums/f17...4/#post5956152
2011 chrome orange is offline  
post #5 of 5 (permalink) Old 06-15-2019, 10:48 AM
Illegal Alien
 
Julian73's Avatar
 
Join Date: Oct 2011
Location: Longview, TX
Posts: 4,420
Garage
Its always a good idea to reference the Parts List along with the Service Notes, this way you get a (better) idea of the quantity of fasteners.

'17 Evora Sport 410 GP (No. 1 of 9) LMS alloy pan, BOE headers, SSC harness bar
'12 Evora S GP (No. 1 of 14) BOE Prototype S 430 **SOLD**
Julian73 is online now  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

  LotusTalk - The Lotus Cars Community > Lotus Discussions > Lotus Evora

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the LotusTalk - The Lotus Cars Community forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in











Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome