Werid stereo audio issue with Evora 400 - LotusTalk - The Lotus Cars Community
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 2 (permalink) Old 09-04-2019, 06:37 AM Thread Starter
Registered User
 
bfgmovies's Avatar
 
Join Date: Jul 2019
Posts: 19
Werid stereo audio issue with Evora 400

was driving to work today with the radio on, just news / talk station and I remember taking a turn or something and at some point the audio was no longer playing.
Connecting to bluetooth with my phone and trying to play audio through that didn't work either but the radio would play all the regular information sounds just fine, like pressing a button would result in the regular beeps, and the bluetooth connected sound would chime, but that's it.

Anyone know what this issue could be?
bfgmovies is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 2 (permalink) Old 09-05-2019, 07:40 AM Thread Starter
Registered User
 
bfgmovies's Avatar
 
Join Date: Jul 2019
Posts: 19
Ok so things like turning it on and off, locking doors, leaving it sit for the day in the garage etc didn't work. Then on the way back from work, during stop and go traffic on the highway I stalled out and when I started my car back up it worked again lel.

I would bet if it happens again or if it happens to anyone else, unplugging the battery should do the trick
bfgmovies is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

  LotusTalk - The Lotus Cars Community > Lotus Discussions > Lotus Evora

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the LotusTalk - The Lotus Cars Community forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in











Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome