e-mail notification for PM ceased - Page 2 - LotusTalk - The Lotus Cars Community
 3Likes
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #21 of 24 (permalink) Old 11-29-2015, 08:21 AM
RBH
Registered User
 
RBH's Avatar
 
Join Date: Oct 2010
Location: Northern VA
Posts: 2,190
Quote:
Originally Posted by Administrator View Post
We end up getting back listed from time to time by email providers by members who no longer visit the forums reporting notification emails from the site as spam. Typically when a member leaves the forum and does not contact us to deactivate their account they will still get notification emails and report the email. The email provider gets a few of these reports and they black list us as a spam IP.

If we're on their blacklist they will prevent all our emails from coming into your inbox.

Sorry about the inconvenience.

~ Danniella
Did anything change again? I am not getting any notification. Did the server change from putil01.verticalscope.com (174.36.49.240)

Do it once. Do it right.
RBH is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #22 of 24 (permalink) Old 11-29-2015, 06:29 PM
Registered User
 
ConeKilla's Avatar
 
Join Date: Apr 2015
Location: Nor Nev
Posts: 391
I have JUST started having this problem on Saturday.
ConeKilla is offline  
post #23 of 24 (permalink) Old 11-30-2015, 06:23 AM
RBH
Registered User
 
RBH's Avatar
 
Join Date: Oct 2010
Location: Northern VA
Posts: 2,190
Quote:
Originally Posted by Doge View Post
Mine stopped working for a bit too, now they are a day behind. I have notified AG.
We have the following whitelisted on our email server, AV/antispam server and SPF bypass and notifications are not getting through!

verticalscope.com
@vsobr.com

Do it once. Do it right.
RBH is offline  
 
post #24 of 24 (permalink) Old 11-30-2015, 07:19 AM
RBH
Registered User
 
RBH's Avatar
 
Join Date: Oct 2010
Location: Northern VA
Posts: 2,190
We just did a bit more digging and noticed that mail is not coming through (174.36.49.243 instead of 240

We whitelisted the new IP and it seems to be working.

The reverse lookup for both IPs are pointing to putil01.verticalscope.com!

Do it once. Do it right.

Last edited by RBH; 11-30-2015 at 07:38 AM.
RBH is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

  LotusTalk - The Lotus Cars Community > Community > Lotus Talk Forum Feedback and Site Issues

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the LotusTalk - The Lotus Cars Community forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in











Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome