New site look and software upgrade Feedback Thread - Page 8 - LotusTalk - The Lotus Cars Community
 63Likes
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #141 of 185 (permalink) Old 09-12-2015, 05:45 PM
Such moderate
 
Doge's Avatar
 
Join Date: Sep 2010
Location: USA
Posts: 6,707
Garage
Quote:
Originally Posted by carbuff View Post
@AG Jeff

The new Forum software creates a bar across the top with a REPLY button on the left, and social media buttons on the right.

When you try to view a new post to a Topic, this bar covers the date and top line or two of the response we come to the Forum to look at.

Is there a way to turn this feature off? I find it annoying because I can't see the date on the posts I'm looking at. I don't even know what it is called...

(Firefox 40.0.3 on Windows Vista)
Take a screen shot of this.
AG Jeff likes this.
Doge is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #142 of 185 (permalink) Old 09-13-2015, 01:54 AM
Wingless Wonder
 
carbuff's Avatar
 
Join Date: Jun 2004
Location: In the Back of your Mind
Posts: 5,222
Garage
Quote:
Originally Posted by Doge View Post
Take a screen shot of this.
Here 'tis. Forgot to attach it.

It's like an "Always on Top" frame...it doesn't move when the webpages scroll. It only appears on individual Topic pages, not the Topic listing pages.
Attached Images
 

Atwell Haines
'88 Esprit
Succasunna, NJ USA


"Not all angels have wings." - Turbo R
carbuff is offline  
post #143 of 185 (permalink) Old 09-13-2015, 03:19 AM
Wingless Wonder
 
carbuff's Avatar
 
Join Date: Jun 2004
Location: In the Back of your Mind
Posts: 5,222
Garage
Just an update.

My issue must have been addressed somewhat...now, after a few seconds, the section of the post, hidden by that REPLY bar, moves down so that the post appears in it's entirety.




Thanks!



+++++++++++++


To quote from George Jetson:

"I'm tired, Dear, I had a hard day at the Button."
AG Jeff likes this.

Atwell Haines
'88 Esprit
Succasunna, NJ USA


"Not all angels have wings." - Turbo R
carbuff is offline  
 
post #144 of 185 (permalink) Old 09-13-2015, 06:12 AM
Registered User
 
Uncle Sam's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Location: Rockville, Maryland
Posts: 2,635
If anyone cares: I am only going to visit twice a day in order to cut down on the hang up screen to screen. I assume this is some sort of Google based ad program, but it hangs up between 5 and 15 seconds between screens. I don't have an ad blocker, just Norton security.

#14 Sport Elise
Uncle Sam is offline  
post #145 of 185 (permalink) Old 09-14-2015, 07:07 AM
Administrator
 
Join Date: Jul 2008
Location: Toronto, Canada
Posts: 1,313
Quote:
Originally Posted by Uncle Sam View Post
If anyone cares: I am only going to visit twice a day in order to cut down on the hang up screen to screen. I assume this is some sort of Google based ad program, but it hangs up between 5 and 15 seconds between screens. I don't have an ad blocker, just Norton security.
What are you seeing in the load bar when you get the hang?

Kyle
Administrator is offline  
post #146 of 185 (permalink) Old 09-14-2015, 07:05 PM
rnr
Registered User
 
rnr's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Location: Daly City
Posts: 2,259
Quote:
Originally Posted by jet37ski View Post
Just to be clear, the button that is non op for me is the "POST QUICK REPLY" button below the message box, not the "Quick Reply" button above the message box (on the bottom of the previous poster's message box. Although, I can now confirm that one does not post my message either.
+1 for me on this in Chrome on Mac.

I have to go into advanced and then hit submit reply to post

http://www.rahulnair.net/blog
06 Elise
16 Dodge Charger Hellcat
02 Dodge Viper GTS
13 Evora S IPS (sold)
02 WCM Ultralite (sold)
rnr is offline  
post #147 of 185 (permalink) Old 09-14-2015, 07:16 PM
Nein Kinder
 
Glen's Avatar
 
Join Date: Feb 2011
Location: Golden, Colo.
Posts: 1,568
@AG Jeff - There an awful lot of issues recorded here with no acknowledgement or response from an administrator. Converting the forum to a new platform is no doubt a big job, but there ought to be time for a "We value your input and continue to work on correcting problems as quickly as resources allow."

Glen

2011 Lotus Elise SC
Glen is offline  
post #148 of 185 (permalink) Old 09-15-2015, 09:43 AM
Administrator
 
Join Date: Jul 2008
Location: Toronto, Canada
Posts: 1,313
Test post on Chrome
Administrator is offline  
post #149 of 185 (permalink) Old 09-15-2015, 09:45 AM Thread Starter
Licensed Driver
 
AG Jeff's Avatar
 
Join Date: Sep 2015
Location: Chicago
Posts: 74
Garage
Quote:
Originally Posted by Glen View Post
@AG Jeff - There an awful lot of issues recorded here with no acknowledgement or response from an administrator. Converting the forum to a new platform is no doubt a big job, but there ought to be time for a "We value your input and continue to work on correcting problems as quickly as resources allow."

Glen
Heya Glen,

I understand completely.

Are there any issues that you have still been having, most have been addressed?

Sorry if myself or the team did not follow up, we have a portfolio of 1200+ sites which makes things a little hairy.

Let me know what is outstanding and I will hot route them to the team ASAP to make things right for the community.

Thanks in advance,
Jeff

Jeff
Community Manager
AutoGuide.com

If you need admin assistance please post here:
https://www.lotustalk.com/forums/f24/
AG Jeff is offline  
post #150 of 185 (permalink) Old 09-15-2015, 09:56 AM
Administrator
 
Join Date: Jul 2008
Location: Toronto, Canada
Posts: 1,313
Quote:
Originally Posted by carbuff View Post
Here 'tis. Forgot to attach it.

It's like an "Always on Top" frame...it doesn't move when the webpages scroll. It only appears on individual Topic pages, not the Topic listing pages.
You can see the dates of the posts, just not the ones that you're passing by as you scroll.


Quote:
Originally Posted by rnr View Post
+1 for me on this in Chrome on Mac.

I have to go into advanced and then hit submit reply to post
This function works, it could be your Chrome version, which version are you using and have you tried clearing your browser cache and cookies?
Lastly are you running any adblock/noscript plugins? They will block some functions on the site.

Lee
Administrator is offline  
post #151 of 185 (permalink) Old 09-15-2015, 01:15 PM
rnr
Registered User
 
rnr's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Location: Daly City
Posts: 2,259
Quote:
Originally Posted by Administrator View Post
This function works, it could be your Chrome version, which version are you using and have you tried clearing your browser cache and cookies?
Lastly are you running any adblock/noscript plugins? They will block some functions on the site.
Confirmed that it is an Adblock Plus issue. vBulletin really should get that fixed as its quite annoying and out of the forum owners hands.

http://www.rahulnair.net/blog
06 Elise
16 Dodge Charger Hellcat
02 Dodge Viper GTS
13 Evora S IPS (sold)
02 WCM Ultralite (sold)
rnr is offline  
post #152 of 185 (permalink) Old 09-15-2015, 06:39 PM
Nein Kinder
 
Glen's Avatar
 
Join Date: Feb 2011
Location: Golden, Colo.
Posts: 1,568
Quote:
Originally Posted by AG Jeff View Post
Are there any issues that you have still been having . . .
How does Gallery work and where are my old uploaded photos?

Submit Reply button must be pressed twice on iPad.

Glen

2011 Lotus Elise SC

Last edited by Glen; 09-15-2015 at 06:45 PM. Reason: correct and bold links
Glen is offline  
post #153 of 185 (permalink) Old 09-16-2015, 07:44 AM
Asst. Helmet Tester
 
jet37ski's Avatar
 
Join Date: Dec 2012
Location: CA
Posts: 1,229
Garage
As of this morning my "Post Quick Reply" button issue seems to have been resolved.
AG Jeff likes this.

"I think you should name her Pippa, because she's British and has a nice looking rear end."

An ALS Ice Bucket Challenge unlike the rest The ALS Association Golden West Chapter Presents The PanAmerica Crew IBC
The most recent big adventure in the fight against ALS SailingforALS.com
and don't forget the epic charity road trip ThePanAmerica.com
jet37ski is offline  
post #154 of 185 (permalink) Old 09-20-2015, 07:35 AM
Nein Kinder
 
Glen's Avatar
 
Join Date: Feb 2011
Location: Golden, Colo.
Posts: 1,568
Quote:
Originally Posted by Glen View Post
There is something goofy about the code behind the submit button for a reply. I'm on an iPad Mini running iOS 8.4.1. I have to press the 'Submit Reply' button twice to get it to work every single time . . . I'm about to do it again . . .

. . . yup, just happened. It looks like the first press dismisses the keyboard, the second press submits the reply. That should be fixed.

When I edited this message, I had to press the 'Save' button twice too (even if I dismissed the keyboard beforehand).

Glen
@AG Jeff - It looks like this issue is fixed. Thanks!

I did see one case where I pressed 'Submit Reply', the message was posted and the message composition screen was not dismissed, but I haven't been able to re-create that.

Glen
AG Jeff likes this.

2011 Lotus Elise SC

Last edited by Glen; 09-20-2015 at 07:35 AM. Reason: Test edit - Save button also takes just one press
Glen is offline  
post #155 of 185 (permalink) Old 09-23-2015, 04:20 AM
Registered User
 
Uncle Sam's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Location: Rockville, Maryland
Posts: 2,635
Quote:
Originally Posted by Administrator View Post
What are you seeing in the load bar when you get the hang?

Kyle
Sometimes just gray, then a blank box, then a blank box with a little blue arrow. Then the ad. Also, the side box is blank with just the Google search box, then the ads.

I assume the new ad loading software is Google based as opposed to before with just prior cookies loading the ads. It is 5 to 15 seconds screen to screen for me every time.

I am down to one visit a day and I will not "hang" around waiting () so the number of posts and pages I visit is substantially reduced when I do. It can't be just my computer as I haven't noticed a change at other web sites. I am disappointed as I like to visit a few times a day to see what is going on in Lotusland.

#14 Sport Elise
Uncle Sam is offline  
post #156 of 185 (permalink) Old 09-23-2015, 06:05 AM
Registered User
 
Join Date: Apr 2006
Location: Colorado springs CO
Posts: 1,200
I do not like new site, it is overly complex and looks like more advertizing per page

Ed
shay2nak likes this.
lotus90 is offline  
post #157 of 185 (permalink) Old 09-23-2015, 07:13 AM
Registered User
 
Lotusmotion's Avatar
 
Join Date: Mar 2006
Location: Southern California
Posts: 1,569
I don't like it.
shay2nak likes this.

2006 Exige - Phantom Black
Lotusmotion is offline  
post #158 of 185 (permalink) Old 09-23-2015, 09:57 AM
Wingless Wonder
 
carbuff's Avatar
 
Join Date: Jun 2004
Location: In the Back of your Mind
Posts: 5,222
Garage
Reminder: You can always go back to the old software and look simply by clicking the drop-down at the lower-left corner of every page.

Instead of "LotusTalk (full), select "Classic'.


But, a warning: Some of the 'enhancements' have been incorporated into the Classic view...
shay2nak likes this.

Atwell Haines
'88 Esprit
Succasunna, NJ USA


"Not all angels have wings." - Turbo R
carbuff is offline  
post #159 of 185 (permalink) Old 09-23-2015, 10:52 AM
Administrator
 
Join Date: Jul 2008
Location: Toronto, Canada
Posts: 1,313
Quote:
Originally Posted by Uncle Sam View Post
Sometimes just gray, then a blank box, then a blank box with a little blue arrow. Then the ad. Also, the side box is blank with just the Google search box, then the ads.

I assume the new ad loading software is Google based as opposed to before with just prior cookies loading the ads. It is 5 to 15 seconds screen to screen for me every time.

I am down to one visit a day and I will not "hang" around waiting () so the number of posts and pages I visit is substantially reduced when I do. It can't be just my computer as I haven't noticed a change at other web sites. I am disappointed as I like to visit a few times a day to see what is going on in Lotusland.
Kyle is referring to the loading bar at the bottom of the site/page. It's on the bottom left side of page, when sites take a long time to load, you can usually tell what it's waiting for by looking here. Once we can confirm that it's the ad, or something else, we'll be able to address the issue.
Name:  loading bar.png
Views: 66
Size:  15.9 KB

Lee, community support
Administrator is offline  
post #160 of 185 (permalink) Old 09-25-2015, 09:33 PM
Registered User
 
chiarov's Avatar
 
Join Date: Aug 2009
Location: Burlingame, CA
Posts: 1,194
Garage
Bug report:

On the homepage, there is a list of most popular posts.

Clicking on any of those, they autoscroll you down to the most recent post. But if I've never read the thread before, I would much prefer to see the first post so that I know what's going on. Seems like a bug.

2012 Porsche 991.1S white
2007 Exige S arctic silver (project)
2005 Elise magnetic blue/biscuit
2010 Audi S4 deep sea blue (for sale)
2015 Audi Q5 3.0T scuba blue
(yes, I like blue cars)
chiarov is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

  LotusTalk - The Lotus Cars Community > Community > Lotus Talk Forum Feedback and Site Issues

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the LotusTalk - The Lotus Cars Community forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in











Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome