Posting issues - LotusTalk - The Lotus Cars Community
 3Likes
  • 1 Post By Administrator
  • 1 Post By ray101381
  • 1 Post By 4 Elise
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 13 (permalink) Old 07-23-2019, 01:11 PM Thread Starter
Registered User
 
Join Date: Feb 2017
Posts: 31
Posting issues

Howdy, Im a way new guy here and have been trying to post in some threads. I keep getting a "admin must authorize your post" message but nothing ever gets authorized. How do I reach an admin about this?
Flemgunner is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 13 (permalink) Old 07-24-2019, 09:53 AM
Administrator
 
Join Date: Jul 2008
Location: Toronto, Canada
Posts: 1,345
Your posts should be approved now.

Let me know if you're still having issues with this.

Ed
Administrator is offline  
post #3 of 13 (permalink) Old 07-24-2019, 11:49 AM Thread Starter
Registered User
 
Join Date: Feb 2017
Posts: 31
Thanks much man
Flemgunner is offline  
 
post #4 of 13 (permalink) Old 07-24-2019, 12:52 PM
Registered User
 
Join Date: Jul 2019
Posts: 16
Sorry to pile on but I'm having the same issues. I originally tried to post 2 weeks ago, and just tried again today. Do all posts have to be approved? Can someone approve mine?
mtfinger22 is offline  
post #5 of 13 (permalink) Old 07-25-2019, 08:03 AM
Administrator
 
Join Date: Jul 2008
Location: Toronto, Canada
Posts: 1,345
Your posts should be approved now.

Cheers,

Ed
Administrator is offline  
post #6 of 13 (permalink) Old 07-25-2019, 12:53 PM
Registered User
 
Join Date: Jul 2019
Posts: 16
Thanks, Ed!

Do all posts need to wait to be approved? I just tried to post again, and I still see the "waiting for approval" time messages.
mtfinger22 is offline  
post #7 of 13 (permalink) Old 07-26-2019, 07:32 AM
Administrator
 
Join Date: Jul 2008
Location: Toronto, Canada
Posts: 1,345
Now that you are past 5 posts, you should be in the clear. First 5 posts get scanned by our Spam Prevention tool, and anything it thinks of as "iffy" gets held for manual approval. Once past 5 posts, you are no longer scanned.

Kevin
Administrator is offline  
post #8 of 13 (permalink) Old 08-10-2019, 04:13 PM
Registered User
 
kris13's Avatar
 
Join Date: Jul 2019
Location: Vancouver Island, Canada
Posts: 5
Its a terrible system for new users. I get the need to reduce spammers, but this is ridiculous. I cant post instantly until I achieve five posts and yet only one of my previous (legitimate) posts are getting approved. It feels pointless to post at all.
kris13 is offline  
post #9 of 13 (permalink) Old 08-12-2019, 11:56 AM
Administrator
 
Join Date: Jul 2008
Location: Toronto, Canada
Posts: 1,345
It's not a perfect system, but it does much more good then harm. For every one user like yourself who gets caught up in it, there are a lot more actual bot accounts that get blocked outright from making it onto the forum. You now have the sufficient post count to be out of range.

Kevin
SS Lotus Elise likes this.
Administrator is offline  
post #10 of 13 (permalink) Old 08-12-2019, 04:28 PM
Registered User
 
Join Date: Dec 2014
Posts: 17
I still can't post, can an admin help me please?
4 Elise likes this.
ray101381 is offline  
post #11 of 13 (permalink) Old 08-12-2019, 05:06 PM
Registered User
 
4 Elise's Avatar
 
Join Date: Jun 2019
Location: Green Valley, Arizona
Posts: 11
Garage
I'm having the same issues, too. Have tried several posts on the Evora thread that might help Southern Arizona residents and also tried a new member introduction. I sent in a note asking for help if maybe I was doing something wrong. No answer and still no posts showing up.
4 Elise is offline  
post #12 of 13 (permalink) Old 08-13-2019, 10:13 AM
Administrator
 
Join Date: Jul 2008
Location: Toronto, Canada
Posts: 1,345
You should be good to go now.

Sorry about that,

Ed
Administrator is offline  
post #13 of 13 (permalink) Old 08-13-2019, 01:32 PM
Registered User
 
4 Elise's Avatar
 
Join Date: Jun 2019
Location: Green Valley, Arizona
Posts: 11
Garage
Thanks Ed. All cleared up and working fine. Appreciate the help.
Administrator likes this.
4 Elise is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

  LotusTalk - The Lotus Cars Community > Community > Lotus Talk Forum Feedback and Site Issues

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the LotusTalk - The Lotus Cars Community forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in











Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome