LotusTalk - The Lotus Cars Community - Reply to Topic
Thread: Posting issues Reply to Thread
Title:
Message:
Trackback:
Send Trackbacks to (Separate multiple URLs with spaces) :
Post Icons
You may choose an icon for your message from the following list:
 

Register Now



In order to be able to post messages on the LotusTalk - The Lotus Cars Community forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










  Additional Options
Miscellaneous Options

  Topic Review (Newest First)
08-13-2019 01:32 PM
4 Elise Thanks Ed. All cleared up and working fine. Appreciate the help.
08-13-2019 10:13 AM
Administrator You should be good to go now.

Sorry about that,

Ed
08-12-2019 05:06 PM
4 Elise I'm having the same issues, too. Have tried several posts on the Evora thread that might help Southern Arizona residents and also tried a new member introduction. I sent in a note asking for help if maybe I was doing something wrong. No answer and still no posts showing up.
08-12-2019 04:28 PM
ray101381 I still can't post, can an admin help me please?
08-12-2019 11:56 AM
Administrator It's not a perfect system, but it does much more good then harm. For every one user like yourself who gets caught up in it, there are a lot more actual bot accounts that get blocked outright from making it onto the forum. You now have the sufficient post count to be out of range.

Kevin
08-10-2019 04:13 PM
kris13 Its a terrible system for new users. I get the need to reduce spammers, but this is ridiculous. I cant post instantly until I achieve five posts and yet only one of my previous (legitimate) posts are getting approved. It feels pointless to post at all.
07-26-2019 07:32 AM
Administrator Now that you are past 5 posts, you should be in the clear. First 5 posts get scanned by our Spam Prevention tool, and anything it thinks of as "iffy" gets held for manual approval. Once past 5 posts, you are no longer scanned.

Kevin
07-25-2019 12:53 PM
mtfinger22 Thanks, Ed!

Do all posts need to wait to be approved? I just tried to post again, and I still see the "waiting for approval" time messages.
07-25-2019 08:03 AM
Administrator Your posts should be approved now.

Cheers,

Ed
07-24-2019 12:52 PM
mtfinger22 Sorry to pile on but I'm having the same issues. I originally tried to post 2 weeks ago, and just tried again today. Do all posts have to be approved? Can someone approve mine?
07-24-2019 11:49 AM
Flemgunner Thanks much man
07-24-2019 09:53 AM
Administrator Your posts should be approved now.

Let me know if you're still having issues with this.

Ed
07-23-2019 01:11 PM
Flemgunner
Posting issues

Howdy, Im a way new guy here and have been trying to post in some threads. I keep getting a "admin must authorize your post" message but nothing ever gets authorized. How do I reach an admin about this?

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome