LotusTalk - The Lotus Cars Community - Reply to Topic
Thread: You're right, Glenn Reply to Thread
Title:
Message:
Trackback:
Send Trackbacks to (Separate multiple URLs with spaces) :
Post Icons
You may choose an icon for your message from the following list:
 

Register Now



In order to be able to post messages on the LotusTalk - The Lotus Cars Community forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










  Additional Options
Miscellaneous Options

  Topic Review (Newest First)
05-06-2011 12:41 PM
MartyMcfly I will take pics, but Im waiting on the dang USB cable I ordered off of Amazon to arive so I can upload pics from my Digi Cam. For now I guess I can snap a few shots with my phone. By the way here is the exhaust I bought with one of your diffusers. Its just my own shade tree mechanic skills which are lacking, which is the exact reason I couldnt get it to work.

05-06-2011 12:34 PM
qu1Z Yay! Post some pics, glad it all worked out.
05-06-2011 12:27 PM
MartyMcfly
You're right, Glenn

It was the muffler's fault. I had the muffler bolted on too far onto the catback, that when I went to bolt in the diffuser, the top of the platform was lodged up against the edge of the muffler. In my haste to go for a spin, my problem solving skills were at an all time low.

Im letting the car cool down before I go out and tackle the problem of unbolting the muffler and scooting it a hair to the passenger side. Thanks again for the continued help and for the diffuser. It looks absolutely sick!!!

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome