The Lotus Cars Community banner
1 - 5 of 5 Posts

·
Premium Member
Joined
·
29,081 Posts
Discussion Starter · #1 ·
Went on a mountain run. Ambient temps maybe high 90s.

After 30 minutes vents were only blowing hot air.

Did the factory wiring fix, so not sure what is going on.
 

·
Premium Member
Joined
·
29,081 Posts
Discussion Starter · #2 ·
Still seeing the same thing. When everything gets really hot, the AC stops working.

I am wondering if the compressor is overheating. There may be less ambient air around the accessories than in the Noble since the air is being sent into a plenum.
 

·
Registered
Joined
·
116 Posts
Randy,

Did you get the AC figured out?

Mine works it is just getting weaker. Must have a leak.

Still seeing the same thing. When everything gets really hot, the AC stops working.

I am wondering if the compressor is overheating. There may be less ambient air around the accessories than in the Noble since the air is being sent into a plenum.
 

·
Premium Member
Joined
·
29,081 Posts
Discussion Starter · #4 ·
Not really. When it is hot and I have the AC on, I still manually cycle it. And if it gets very hot, then it just quits working. Since the weather is getting cooler now, this will not be an issue until next summer.
 

·
Registered
Joined
·
116 Posts
Randy,

Don't know if this helps but my AC got flaky and then didn't cool very well.

My guy found one O-ring pinched in the connection, obviously leaking, and found another connection with an 0-ring missing.

AC is quite cold now. Does not stop working at all. I find myself turning the temp conrol knob down after 10-15 minutes each time.

Dean
 
1 - 5 of 5 Posts
Top