The Lotus Cars Community banner
  • Hi there! Why not register as a user to enjoy all of the benefits of the site? You may register here. When you register, please pick a username that is non-commercial. If you use a name that appears on any search engine commercially, you must pick another name, whether it applies to you or not. Commercial usernames are for supporting vendor use only. If you want to become a supporting vendor and grow your business, please follow this link. Thanks!

Emira w Tangelo Orange na LOG44

Tags
emira log44
978 views 12 replies 7 participants last post by  Motard  
#1 ·
Image

#9 ·
Zobacz, czy możesz uzyskać więcej zdjęć, różne kąty, światło itp. To zdjęcie sprawia, że wygląda na czerwone, nawet z czerwoną Elise w tle.
Kamera tego nie odda, to wspaniały odcień pomarańczu

#7 ·
Zakładam, że to samochód producenta? Nie sądziłem, że takie już istnieją, biorąc pod uwagę, że kolor został ogłoszony dopiero miesiąc lub dwa temu.
Nie mogłem stwierdzić, czy to tablica rejestracyjna z Michigan, o ile pamiętam, wszystkie samochody fabryczne miały tablice rejestracyjne producentów z Michigan.

owns 2006 Lotus Elise
  • Like
Reactions: F1 SML8R
#13 ·
Moim osobistym wyborem jest coupe w kolorze nadwozia, również bez szyberdachu. Niektóre linie dachu zasługują na takie traktowanie.

Wiem, że to pojazd dla starych ludzi, ale mój Jaguar XJS ma właśnie takie cechy. Pojazd sprzedawał się słabo, dopóki nie zaoferowano go w wersji kabriolet. Myślę, że kompromis jest po prostu zbyt duży. Tracisz tę smukłą, nisko opadającą linię dachu, a w tym pojeździe przypory.

W Exige wiele osób nienawidzi wyglądu miękkiego dachu z tego samego powodu, jak sądzę. To psuje wygląd.

W przypadku XJS w pewnym momencie pomyślałem: "Wydech tego V12 zrobię na prosto, jest taki cichy", wtedy ciotka, która się na tym znała, powiedziała mi... "Nie możesz dodać klasy pojazdowi w ten sposób, możesz tylko odebrać klasę". Cholera...