Odbieram mojego pierwszego Elise i jest w pełni seryjny. Od czego powinienem zacząć modyfikacje? Tak, najpierw wykonam wszystkie odpowiednie czynności konserwacyjne 
Jakie zmiany wprowadzono w drążku zmiany biegów dla 2007+? Mam nowy dla mnie 2007 i drążek zmiany biegów jest zauważalnie bardziej niechlujny niż w moim poprzednim 2005. Ale nie wiem, czy drążek zmiany biegów mojego 05 został w ogóle ulepszony lub zmodyfikowany.Najlepszą modyfikacją, jaką możesz zrobić, jest ta w twoim liczniku kilometrów.
Jeśli twój samochód jest z połowy 2007 roku lub nowszy, twój drążek zmiany biegów w pewnym momencie się zepsuje, jeśli jeździsz wystarczająco dużo.
Jestem ze szkoły, że tymi samochodami powinno się jeździć. Samochód powie ci, na co zwrócić uwagę.
Ta strona jest pełna świetnych porad.
Aby uzyskać cenne informacje zwrotne, musisz podać nam trochę więcej informacji o tym, jak zamierzasz używać samochodu. Jeśli zamierzasz tylko C&C lub jeśli zamierzasz spędzić trochę czasu na torze, modyfikacje byłyby zupełnie inne.Odbieram swojego pierwszego Elise i jest w pełni seryjny. Od czego powinienem zacząć modyfikacje? Tak, najpierw zrobię wszystkie odpowiednie czynności konserwacyjne![]()